У боях на півдні України загинув підполковник Сергій Дердуга з Вінниччини

Новини Вінниці / У боях на півдні України загинув підполковник Сергій Дердуга з Вінниччини

Захищаючи Україну від московської навали, виявивши стійкість і мужність, загинув 39-річний підполковник Сергій Дердуга, уродженець Вапнярки Вінницької області.

Про це повідомили у Тульчинській РВА.

«В бою за незалежність України, в районі населеного пункту Велике Артакове Березнегуватського району Миколаївської області, 3 червня життєва зірка командира військової частини навіки згасла. Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, усім хто знав нашого земляка-вапнярчанина.

Сергій Миколайович назавжди залишиться у пам'яті тих, хто його знав, мужнім сином українського народу, відважним воїном та справжнім захисником. Боєць віддав своє життя заради свободи і мирного неба над Україною», - йдеться у повідомленні.

На разі з родиною вирішується питання щодо місця поховання Героя України, за попередніми домовленостями траурна церемонія має відбутися 6 червня в Одесі.

Шана та вічна пам’ять Герою! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі! Не забудемо його подвиг та героїзм!