У боях на Миколаївщині загинув комбат Олександр Глушко з Вінниччини

Новини Вінниці / У боях на Миколаївщині загинув комбат Олександр Глушко з Вінниччини

На Миколаївщині смертю Героя у боях за Україну загинув 28-річний мешканець Іванова, командир одного з механізованих батальйонів 24-ї ОМБр, майор Олександр Глушко.

Про це повідомляють в Іванівській сільській громаді.

Захисник народився 31 травня 1994 року. Закінчив Іванівську школу. З дитинства мріяв про кар’єру військового. У 2015 році став одним із тих молодих офіцерів, який через війну достроково випустився з Академії сухопутних військ та одразу потрапив на фронт.

«Моєю першою точкою було Кримське на Луганщині. Я прийшов молодим лейтенантом, ще нічого не вмів, не бачив. Було страшнувато, але з часом звик. Потім вже були 29-й блокпост, Попасна, Торецьк... Потім Донецька область», - згадував Олександр.

Зараз, попри стан здоров’я, продовжував боронити нашу державу на південному напрямку. З сім’ї Глушків, на сусідніх позиціях, разом з Олександром виганяють рашистів з української землі його батько – Василь Петрович та чоловік рідної сестри – Олег.

В Олександра залишились батьки, сестра, 5-річна донька.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Олександр говорив: «Я мрію, щоб Україна зайняла свої історичні кордони, щоб Крим та Донбас знову стали українськими. І, якщо буде багато таких, як мої побратими, то ми точно разом переможемо».

Так і буде. Мрія здійсниться. Поховають майора Глушка у в рідному Іванові. Про дату проведення чину поховання у сільраді обіцяють повідомимо згодом.