У Бершадському районі копи провели обшук в будинку молодого чоловіка, за яким стежили півроку

Новини Вінниці / У Бершадському районі копи провели обшук в будинку молодого чоловіка, за яким стежили півроку

Сьогодні, 24 січня, до мешканця села Війтівка Бершадського району завітали правоохоронці. В будинку цього 27-річного чоловіка, де він проживав з дружиною й дітьми, провели обшук.

Сьогодні, 24 січня, до мешканця села Війтівка Бершадського району завітали правоохоронці. В будинку цього 27-річного чоловіка, де він проживав з дружиною й дітьми, провели обшук. Пішли від нього не з пустими руками – знайшли близько 1,5 кг марихуани й амфетамін.

У їх поле зору він потрапив давно. Півроку оперативники документували його незаконну діяльність. У поліції припускають, що той вже протягом року торгує наркотиками.

Чоловік же усе заперечує, мовляв коноплю сам вирощував й вживав, а згортки з амфетаміном, які знайшли в салоні його автомобіля, з'явилися там невідомо звідки.

«Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.
Підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок з проникненням у житло та три з половиною роки провів у місцях позбавлення волі. Тепер йому загрожує покарання – до 8 років ув’язнення», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині активізувалися шахраї, які представляються «прокурорами».

Юрій Ярмощук

24 січня, 2019