У Бершаді на Вінниччині затримали юного мотокрадія

Новини Вінниці / У Бершаді на Вінниччині затримали юного мотокрадія

На Вінниччині 6 липня поліцейські затримали 15 – річного підлітка, якому інкримінують викрадення мопеда у Бершаді. За інформацією відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції із заявою про викрадення мопеда Yamaxa звернувся 62 - річний місцевий житель. Чоловік розповів, що транспортний засіб залишив на подвір'ї з ключами у замку запалення.

На Вінниччині 6 липня поліцейські затримали 15–річного підлітка, якому інкримінують викрадення мопеда у Бершаді. За інформацією відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції із заявою про викрадення мопеда Yamaxa звернувся 62-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що транспортний засіб залишив на подвір'ї з ключами у замку запалення.

За словами  т.в.о. начальника територіального відділу поліції Віктора Піруса, орієнтування на викрадений мопед надали усім працівникам бершадської поліції. Під час відпрацювання міста поліцейські помітили підлітка, який їхав на схожому мопеді.

У поліції кажуть, що у вчиненні крадіжки 15-річний житель села Бирлівка зізнався. Раніше хлопець вже потрапляв поле зору поліції за майнові злочини. Наразі він затриманий у процесуальному порядку.

Поліцією відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.