Тиждень тримають тіло померлої дитини у будинку: на Вінниччині сім'я відмовляється ховати немовля

Новини Вінниці / Тиждень тримають тіло померлої дитини у будинку: на Вінниччині сім'я відмовляється ховати немовля

У селі Українка Літинського району Вінницькій області сім'я відмовляється ховати немовля, яке померло майже тиждень тому - 15 січня. Згідно з медичною експертизою, дівчинка, якій було два місяці, захлинулась грудним молоком.

Як повідомляє ТСН, саме батько дівчинки відмовляється її ховати. 70-річний Олександр Іщук запевняє, що хоче перевірити ще раз висновок судового медичного експерта щодо причини смерті, а також перекласти висновок латинською мовою. У чому сенс повторної експертизи та перекладу, батько не зміг пояснити.

Крім того, він не хоче ховати дівчинку у звичайній могилі. Замість цього чоловік планує зробити так зване «підхоронення» до пам'ятника своєї бабусі.

«Мені там труна не потрібна. Вона там буде в тому, в чому одягнена. Чому? Тому що я, як батько, розумію, в чому померла, в тому і спатиме», – сказав Олександр Іщук.

Померла третя дитина подружжя. Їх 6-річна донька вже тиждень мешкає в будинку з померлою сестрою, а 4-річний син - в інтернаті. Журналістам сусіди розповіли, що самі поховали б дитину, але батьки не пускають нікого в будинок.

Врешті-решт, сьогодні, 20 січня, дитину поховали...