Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоції

Новини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоції

Учора, 27 лютого, пів сотні діток з Вінниці відправилися на захоплюючу пригоду у дитячому розважальному центрі "Країна мрій".

Там малеча не лише бігала наввипередки, стрибала на батутах та з'їжджала з гірок, але й брала участь у цікавому майстер-класі з миловаріння.

Організатори заходу, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою, прагнуть надати дітям пільгових категорій незабутні враження та позитивні емоції. За словами координаторів Гуманітарного штабу, ця робота є одним з пріоритетних напрямків діяльності.

"Ми працюємо, щоб підняти дітям настрій, адже усі малюки заслуговують на цікаве дозвілля та щасливе дитинство", - зазначили координатори. Вони відзначили, що організація розваг для дітей - це один із принципів роботи Гуманітарного штабу, який буде продовжуватися й надалі.

Акція стала не лише змістовним часомпроведенням для малечі, але й можливістю навчитися новому та розвивати творчі здібності. Неабияке задоволення отримали як діти, так і організатори події.

Новини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоціїНовини Вінниці / Цікаве дозвілля для наймолодших: стрибки, майстеркласи та позитивні емоції