Триває прийом заявок на конкурс краси «Міс Вінниця 2018». Кастинг – після різдвяних свят

Новини Вінниці / Триває прийом заявок на конкурс краси «Міс Вінниця 2018». Кастинг – після різдвяних свят

У вродливих незаміжніх вінничанок віком від 16 років знову з’явився шанс здобути срібну корону і почесне звання «Міс Вінниця». У міському палаці мистецтв «Зоря» продовжують збирати заявки на участь у цьому престижному конкурсі. Для участі у відбірковому кастингу, який відбудеться ввечері 18 січня, потрібно зареєструватися у організаторів на вул. Стрілецькій, 44, узявши з собою портретне фото й знімок у повний зріст (у електронному виді).

У вродливих незаміжніх вінничанок віком від 16 років знову з’явився шанс здобути срібну корону і почесне звання «Міс Вінниця». У міському палаці мистецтв «Зоря» продовжують збирати заявки на участь у цьому престижному конкурсі. Для участі у відбірковому кастингу, який відбудеться ввечері 18 січня, потрібно зареєструватися у організаторів на вул. Стрілецькій, 44, узявши з собою портретне фото й знімок у повний зріст (у електронному виді).

Ті, хто успішно пройде кастинг, почнуть наполегливо готуватися до фіналу конкурсу – відвідуватимуть найкращу в місті спортивну залу, навчатимуться граціозно рухатися подіумом. Дівчатам допомагатимуть найкращі вінницькі тренери й хореографи.

Нагадаємо, що переможницю конкурсу «Міс Вінниця 2017» визначили 5 березня в обласному музично-драматичному театрі ім. Садовського. Нею стала 20-річна студентка медичного університету Аліна Шамалюк.

Крім корони й титулу, красуня отримала купу подарунків від спонсорів й туристичну путівку в Іспанію.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

13 грудня, 2017