Тринадцять випадків за добу: у Вінниці оприлюднили свіжу статистику коронавірусу станом на 4 травня

Новини Вінниці / Тринадцять випадків за добу: у Вінниці оприлюднили свіжу статистику коронавірусу станом на 4 травня

МОЗ України станом на 9:00 сьогодні, 4 травня, назвало лише один новий випадок коронавірусу на Вінниччині за добу. Але вже станом на 11:00 у повідомленні Вінницького обласного лабораторного центру йдеться про 13 підтверджених в області за добу нових випадків COVID-19.

МОЗ України станом на 9:00 сьогодні, 4 травня, назвало лише один новий випадок коронавірусу на Вінниччині за добу. Але вже станом на 11:00 у повідомленні Вінницького обласного лабораторного центру йдеться про 13 підтверджених в області за добу нових випадків COVID-19. У те, що за дві години на Вінниччині підтвердили 12 випадків хвороби, повірити важко. Розбіжності у даних, скоріш за все, через проблему в комунікації між МОЗ та регоінальними лабораторіями. 

Загалом, за даними лабораторного центру, в області станом на 11:00 4 травня було підтверджено 448 випадків COVID-19, в тому числі коронавірус виявлено у 28 дітей.

Лабораторно підтверджені випадки коронавірусу на цей час зареєстровані: місто Вінниця - 210, Калинівський район - 72, Вінницький район - 26, Тростянецький район  – 16, Гайсинський, Погребищенський райони – по 13, Барський, Немирівський райони – по 10, Жмеринський, Козятинський, Літинський райони – по дев’ять, Томашпільський район  –  вісім, Липовецький, Мурованокуриловецький, Тульчинський, Хмільницький, Ямпільський райони - по п'ять, Крижопільський, Могилів-Подільський, Оратівський, Тиврівський, Чернівецький райони – по три, Іллінецький район – два, місто Ладижин один випадок.

Сергій Маламура

4 травня, 2020