Тридцять років мовчання: жінка дізналась про сестру на Вінниччині та розшукує її

Новини Вінниці / Тридцять років мовчання: жінка дізналась про сестру на Вінниччині та розшукує її

Киянка Крістіна Ярмоленко розшукує сестру, яку в чотирирічному віці залишили у притулку на Вінниччині. Жінка дізналась, що у неї є рідна людина після трагедії, яка сталась у їхній родині – загинув зведений брат пані Крістіни.

Киянка Крістіна Ярмоленко розшукує сестру, яку в чотирирічному віці залишили у притулку на Вінниччині. Жінка дізналась, що у неї є рідна людина, після трагедії, що сталась у їхній родині – загинув зведений брат пані Крістіни.

Трагедія сколихнула усю сім‘ю і дуже багато змінила в житті киянки – матір повідомила, що крім сина, якого поховали, вона має ще й доньку, про долю якої  нічого не відомо. Тож Крістіна зрозуміла, що в неї є старша сестра…

Жінка розпочала пошук рідної людини відразу - написала повідомлення у соцмережі.

У своєму дописі пані Крістіна просить суворо не засуджувати її неньку, адже досі ніхто не знає усіх обставин її особистої трагедії. Матір, яка тридцять років берегла таємницю, і нині нічого не може розповісти – в неї нервовий розлад.

«Моя мама, Людмила Іванівна Нижеборська, народилася в Козятині. Навчалася в п’ятій школі. Певний період свого життя проживала в районі ПРБ (мікрорайон міста). Наразі мешкає на Житомирщині. Спочатку мама була заміжня за одним чоловіком, в них народився син Руслан, мій брат по-матері. Після його трагічної смерті у розмові вже з моїм рідним батьком, я дізналася, що в неї була ще одна дитина — донька, тобто моя старша сестра. В мами зараз після смерті сина постійні психози. На цю тему розмовляє не охоче. Просто сказала мені, що ця історія має місце в її житті», - йдеться в дописі.

Також відомо, що Людмила Іванівна, після розлучення з першим чоловіком залишилась з двома дітьми. Дівчинку віддала у притулок, приблизно у віці чотирьох років.

Рідний батько Крістіни, коли одружився на пані Людмилі, намагався знайти падчерку, але так і не зміг.

Сьогодні в родині інформації ще менше, адже пройшло тридцять років.  Ні імені, ні точної дати народження в родині не знають, лише припускають, що дівчинка народилась чи у 79, чи у 80 році.

Для того, щоб знайти сестру, Крістіна Ярмоленко, нагадує кілька прізвищ своєї матері, в якої у Козятині залишились подруги та однокласники.

Тож нині Людмила Іванівна носить прізвище Нижеборська, її дівоче прізвище Лєвандовська. На момент розлучення з першим чоловіком вона мала його прізвище - Булавська.

Насамкінець жінка зазначає, що буде вдячна за будь-яку інформацію та просить телефонувати за номером — 0989496503.

Марина Карабай

3 червня, 2020