Три «смертельні» аварії стались на Вінниччині – загинули двоє водіїв і один пішохід

Новини Вінниці / Три «смертельні» аварії стались на Вінниччині – загинули двоє водіїв і один пішохід

На Вінниччині за останню добу сталось три дорожньо-транспортних пригоди зі смертельними наслідками. ДТП стались у Вінницькому, Немирівському та Шаргородському районах. Слідчими розпочаті кримінальні провадження.

На Вінниччині за останню добу сталось три дорожньо-транспортних пригоди зі смертельними наслідками. ДТП стались у Вінницькому, Немирівському та Шаргородському районах. Слідчими розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Вінницької області.

«У Вінницькому районі неподалік села Медвеже Вушко близько 17.10 години сталась автопригода. За кермом автомобіля «ЗАЗ» перебував 81 – річний вінничанин. За попередньої інформацією слідства, водій автомобіля здійснив наїзд на літню жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень 79 – річна місцева жителька померла на місці», - йдеться в інформації.

Ввечері, близько 9-ої години вечора ДТП сталось у Немирівському районі неподалік села Березівка сталась близько 21.00 години. Попередньо встановлено, що водій легковика «ВАЗ», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажівкою MAN, під керуванням 31 – річного вінничанина. У результаті аварії 43 – річний кермувальник «ВАЗу» загинув на місці.

Ще одна ДТП сталась близько 20.20 години у Шаргородському районі.  60 - річний водій «ВАЗу», житель смт Чернівці, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. У результаті автопригоди кермувальник легковика загинув.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / Три «смертельні» аварії стались на Вінниччині – загинули двоє водіїв і один пішохідНовини Вінниці / Три «смертельні» аварії стались на Вінниччині – загинули двоє водіїв і один пішохідНовини Вінниці / Три «смертельні» аварії стались на Вінниччині – загинули двоє водіїв і один пішохід
Марина Карабай

28 листопада, 2020