Три футбольні команди з Вінниччини вийшли до фіналу Ліги учасників АТО на Кубок Героїв 2020

Новини Вінниці / Три футбольні команди з Вінниччини вийшли до фіналу Ліги учасників АТО на Кубок Героїв 2020

Три футбольні команди дивізіону Центр з Вінниччині вийшли у фінал Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв 2020.

Три футбольні команди дивізіону Центр з Вінниччини вийшли у фінал Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв 2020.

Про це йдеться на сторінці спільноти "Військова частина 3028" у Facebook.

«Вітаємо команди: ФК «Ягуар НГ» Калинівка, ФК «Прикордонник ДПСУ» Могилів-Подільський, ФК «Поділля НГУ» Вінниця з виходом до фінальної частини Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв 2020. Бажаємо кожній команді нарешті привезти довгоочікуваний трофей в дивізіон Центр!», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що крім вінничан до фіналу чемпіонату від центрального дивізіону також увійшли хмельничани - ФК «Темп ЗСУ» з Шепетівки.

Зазначимо, що футболісти з Вінниччини три роки поспіль виходили у фінал – чемпіонату - в 2017 році команда з Вінниці "Поділля НГУ" (ВЧ 3008),  в 2018 і 2019 роках команда з Калинівки "Ягуар НГУ". Тож цей рік має обов‘язково принести футболістам довгоочікувану перемогу. Фанів просять підтримати улюблену команду

«Успіхів всім чотирьом достойним командам у фінальній боротьбі! Всі вболівайте і підтримуйте!», - бажають у пресслужбі.