Трьох вінничан, яких вважають причетними до пограбування пошти, взято під варту

Новини Вінниці / Трьох вінничан, яких вважають причетними до пограбування пошти, взято під варту

Трьом з чотирьох підозрюваних у пограбуванні поштового відділення у місті Могилів-Подільський на Вінниччині ввечері 10 січня за рішенням суду взято під варту. А одного залишили під домашнім арештом. Що так привабило вінничан на пошті, наразі не уточнюється.

Трьох із чотирьох підозрюваних у пограбуванні поштового відділення у місті Могилів-Подільський на Вінниччині ввечері 10 січня, за рішенням суду, взято під варту. А одного залишили під домашнім арештом. Що так привабило вінничан на пошті, наразі не уточнюється.

Нагадаємо, сталося пограбування близько 20:40. В поліції зазначили, що зловмисники заволоділи посилками, що знаходились у відділенні перевізника, та на автівках зникли з місця  злочину.

Завдяки введенню плану «Перехват» чотирьох зловмисників, які втекли на автомобілі BMW X5, поблизу села Кацмазів Жмеринського району затримали бійці спецпідрозділу КОРД спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань, карного розшуку обласного главку та співробітниками могилів-подільської поліції.

Ще одного підозрюваного, що «зник» на автомобілі Fiat Ducato, оперативники затримали у Могилів-Подільському. За даними поліції, четверо затриманих – вінничани віком від 30 до 38 років, п’ятий – 41-річний житель Могилів-Подільського.

Тепер у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області кажуть про те, що чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 186 КК України (грабіж), та 13 січня судом обрано міру запобіжного заходу.

Вінницький міський суд трьом учасникам злочинної групи обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірах від 85 до понад 150 тисяч гривень.

Четвертий підозрюваний на час проведення досудового розслідування перебуватиме під домашнім арештом.

Усі обставини вчинення цього злочину та особи, які можуть бути причетними до нього, встановлюються. Щодо п’ятого учасника групи наразі інформація відсутня.