Троє людей потонуло за добу на Вінниччині

Новини Вінниці / Троє людей потонуло за добу на Вінниччині

Тіла трьох людей сьогодні дістали з води рятувальники на Вінниччині. Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в області, ще вчора пізно ввечері – о 23.15 - надійшло повідомлення про те, що у селі Польове Барського району у затопленому кар’єрі під час купання, потонула людина.

Тіла трьох людей сьогодні дістали з води рятувальники на Вінниччині. Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в області, ще вчора пізно ввечері – о 23.15 -  надійшло повідомлення про те, що у селі Польове Барського району у затопленому кар’єрі під час купання, потонула людина.

На місце події було направлено групу водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Тіло чоловіка дістали на поверхню сьогодні о 13.43. Потопельник був 1972 року народження.

Сьогодні ж о 14.22 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що у селі Станіславчик Жмеринського району у місцевому ставку зникли двоє молодих людей.

На місці події було залучене водолазно-рятувальне відділення АРЗ СП ГУ ДСНС України у Вінницькій області. О 17:10 водолази-рятувальники знайшли 27-річного загиблого хлопця та 22-річну дівчину та передали працівникам поліції.

Причини загибелі людей наразі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, вчора у Сокільці Немирівського району вдалося врятувати вінничанина, який ледь не потонув на річці Південний Буг. А от в Самгородку Козятинського району відпочинок нетверезого чоловіка на воді обернувся трагедією.

Новини Вінниці / Троє людей потонуло за добу на Вінниччині Новини Вінниці / Троє людей потонуло за добу на Вінниччині Новини Вінниці / Троє людей потонуло за добу на Вінниччині