Третій раз не зібрали кворум – на Вінниччині не можуть призначити керівника обласного бюро судово-медичної експертизи

Новини Вінниці /  Третій раз не зібрали кворум – на Вінниччині не можуть призначити керівника обласного бюро судово-медичної експертизи

Передбвиборча компанія та пандемія внесла свої корективи – депутати Вінницької обласної ради втретє ігонорують засідання конкурсної комісії з добору керівника Обласного бюро судово-медичної експертизи.

Передбвиборча компанія та пандемія внесла свої корективи – депутати Вінницької обласної ради втретє ігонорують засідання конкурсної комісії з обрання керівника Обласного бюро судово-медичної експертизи.

Про це інформує пресслужба Вінницької обласної Ради.

«На усіх трьох засіданнях були відсутні четверо її членів з дев’яти. А відповідно до п. 15 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094, засідання конкурсної комісії є повноважним за участі в ньому не менше двох третин її складу», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що на посаду керівника Обласного бюро судово-медичної експертизи претендував один кандидат  – В’ячеслав Жук, який 33 роки працював у цій установі.

Конкурсу на посаду немає, В’ячеслав Жук єдиний претендент, тож нині його призначення залежить від депутатів.