Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)

Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)

Ще одна релігійна громада на Вінниччині освятила і встановила біля церкви Державний прапор України. Синьо-жовтий стяг у свято Преображення Господнього, 19 серпня, поставили біля храму Святителя Миколая у Літині.

Ще одна релігійна громада на Вінниччині освятила і встановила біля церкви Державний прапор України. Синьо-жовтий стяг у свято Преображення Господнього, 19 серпня, поставили біля храму Святителя Миколая у Літині.

«Віряни разом із священиком виконали молитву за Україну та Державний Гімн України передаючи освячений символ незалежності і свободи з рук у руки один одному. З трепетом тримали у руках прапор мати загиблого героя-літинчанина Пантелеймона Рожанського Надія Рожанська, а також донька військовослужбовця, який нині перебуває у зоні бойових дій, Діана Ільчук», - пише на своїй сторінці у Facebook настоятель храму отець Андрій Грабар.

Опісля освячення прапора настоятель храму закликав й інші релігійні громади ПЦУ долучитися до акції «Встанови державний прапор біля свого храму».

Нагадаємо, першою 25 липня Державний прапор освятила і встановила громада Спасо-Преображенського собору у Вінниці.

11 серпня біля свого храму прапор підняла релігійна громада ПЦУ у селі Пеньківка Літинського району.  

Фото зі сторінки о.Андрія Грабара

Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)Новини Вінниці / Третя релігійна громада ПЦУ на Вінниччині освятила і підняла біля храму національний прапор (ФОТО)
Сергій Маламура

21 серпня, 2019