Тренди в обладнанні вхідних дверей

Новини Вінниці / Тренди в обладнанні вхідних дверей

Вхідні двері - одна з перших речей, яку люди помічають в будинку, а дверна ручка - перша точка дотику як для мешканців будинку, так і для гостей. Таким чином, легко думати виключно про естетику ручки; але специфікація сьогоднішньої фурнітури для вхідних дверей повинна враховувати набагато більше.

Вхідні двері - одна з перших речей, яку люди помічають в будинку, а дверна ручка - перша точка дотику як для мешканців будинку, так і для гостей.  Таким чином, легко думати виключно про естетику ручки;  але специфікація сьогоднішньої фурнітури для вхідних дверей повинна враховувати набагато більше.  Особливої уваги заслуговують замки, які можна підібрати за посиланням  https://ultradom.com.ua/category/dvernye-zamki 

Поширення інноваційних рішень допомагає:

  • підвищити безпеку,
  • забезпечує комфорт,
  • зменшує ризики як для досвідчених будівельників так і для страхових агентів.

Тенденцій, що визначають майбутнє фурнітури для вхідних дверей.

Усунення слюсаря

Втрачені ключі - це випробування, з яким стикається майже кожен домовласник в своєму житті. Наразі існують системи, які усувають ці проблеми. Вони дозволяють домовласникам самостійно змінювати ключ замків менш ніж за хвилину, не зважаючи  на штифти й тумблери звичайних циліндрів замків.

Підвищена універсальність

 Звичайна та проста можливість зміни ключів може допомогти зайнятим сім'ям залишатися рухливими.  Домовласники можуть створювати тимчасові ключі для няньок або інших осіб, яким потрібен короткостроковий доступ до будинку;  коли цей доступ більше не потрібен, просто повторно замкніть замок.  Аналогічним чином, для електронної дверної фурнітури з клавіатурою домовласники можуть створювати унікальні коди ключів для кожного члена сім'ї, а також для гостей.  У поєднанні з додатком для смартфона це дозволяє батькам бачити, коли їхні діти повертаються додому зі школи, створювати тимчасові коди для прибиральників або ремонтників і легко міняти коди з будь-якого місця, коли це необхідно.

Підвищена безпека будинку і його мешканців

 Завдяки новим функцій та переваг сучасних замків значно підвищується безпека як самого будинку так і людей, які в ньому проживають. Сучасні технології, наприклад, більш ефективні проти злому і ударів, ніж традиційні замки зі штифтом і тумблером.  Електронні замки часто включають в себе такі функції, як безпека шифрування, автоматичне блокування або розблокування, щоб гарантувати доступ тільки авторизованим користувачам.

Підвищена безпека для будівельника

Сучасні системи замків також можуть підвищити безпеку робочого майданчика, усуваючи складність традиційного замку з штифтом і тумблером.  Більш того, будівельник може заощадити гроші і ресурси, тому що їм не потрібно навчати персонал замінювати ключі замків, оскільки домовласники можуть робити це самі.

admin

8 вересня, 2020