Трагедія «під музику» на залізниці: один хлопець загинув, інший травмований через культурний відпочинок на колії компанії юних вінничан

Новини Вінниці / Трагедія «під музику» на залізниці: один хлопець загинув, інший травмований через культурний відпочинок на колії компанії юних вінничан

Ввечері 17 лютого у Вінниці під колеса пасажирського потягу потрапили двоє неповнолітніх вінничан. Від отриманих травм один з хлопчиків загинув на місці події, іншого з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 19.40 на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що на залізничному перегоні Тюшки-Вінниця потяг смертельно травмував дитину.

Загиблим виявився 13-річний вінничанин. Крім того, внаслідок наїзду потягу травмувався його 14-річний товариш.

Попередньо встановлено, що компанія з чотирьох дітей ввечері біля залізничних колій слухала музику з портативної колонки. Під час цього двоє з підлітків потрапили під колеса пасажирського потягу.

Травмованого товариша друзі відвели додому, а про загиблого навіть не повідомили дорослим. Інформація в поліцію надійшла від машиніста потягу.

Обставини трагедії встановлюють слідчі в межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

18 лютого, 2022