Тікаючи від поліції, вінничанин різав себе ножем: історія про дивну спробу самогубства (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Тікаючи від поліції, вінничанин різав себе ножем: історія про дивну спробу самогубства (ВІДЕО)

Вінницьким поліцейським довелося рятувати чоловіка від самого себе. Проте спроба його суїциду виглядає дуже демонстративною – здається, що вінничанин не так хотів покінчити із життям, як переконати у цьому оточуючих.

Вінницьким поліцейським довелося ратувати чоловіка від самого себе. Проте спроба його суїциду виглядає дуже демонстративною – здається, що вінничанин не так хотів покінчити із життям, як переконати у цьому оточуючих.

Як зазначають у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 24 листопада екіпаж групи з протидії домашньому насильству Вінницького відділу поліції спільно з екіпажем працівників патрульної поліції врятували чоловіка, який після сварки з дружиною, погрожував покінчити життям самогубством.

Близько 15.00 до поліції надійшло повідомлення від вінничанки про те, що її нетверезий чоловік намагається вибити двері у кімнаті готелю, де вона перебуває разом з дітьми та погрожує покінчити життя самогубством. Як з’ясувалося, напередодні подружжя посварилось, і жінка винайняла у готелі кімнату, щоб перечекати, коли її чоловік заспокоїться та не провокувати його на подальший конфлікт.

Працівники екіпажу групи з протидії домашньому насильству вінницької поліції, які прибули на виклик, шляхом перемовин заспокоїли нетверезого чоловіка, запропонували йому сісти у службовий автомобіль та поїхати у відділ поліції.

А далі найцікавіше. Дорогою до машини чоловік дістав з кишені кухонний ніж та приклав його собі до шиї. Отже, з ножем він йшов до готелю, аби зробити спробу на очах дружини?.. Висновки зроблять психологи і жінка.

Спроби заспокоїти вінничанина та прохання віддати небезпечний предмет виявились марними. Чоловік почав тікати від поліцейських та наносити собі порізи. Зазвичай, якщо людина прийняла рішення скоїти самогубство, вона ніколи не робить це публічно. Все інше – гра на публіку. Так кажуть фахівці із суїцидів.  

Для  затримання чоловіка на підмогу інспекторам поліції прибув найближчий патрульний екіпаж. Поліцейські забрали у вінничанина ніж та одягнули кайданки, щоб він не завдав собі шкоди, після чого доправили до лікарні.

У поліції вказують, що цей 34-річний чоловік має схильність до агресії після вживання алкоголю та неодноразово вчиняв спроби суїциду. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за умисне знищення майна та крадіжки.

Макс Мельник

25 листопада, 2019