Тепловики Вінниці заявляють про підключення опалення у двох з трьох будинків міста

Новини Вінниці / Тепловики Вінниці заявляють про підключення опалення у двох з трьох будинків міста

З 11 жовтня у Вінниці розпочався опалювальний сезон. У КП «Вінницяміськтеплоенерго» запевняють, що сьогодні, 12 жовтня, станом на 16.10 теплоносій вже подано на 782 будинки з 1224. Тобто, практично у два з трьох будинків.

«Першочергово теплоносій подається на будинки, співвласники яких написали гарантійний лист щодо взяття на себе відповідальності за підготовку до опалювального періоду не в повному обсязі», - зазначають у комунальному підприємстві.

Також з 8 жовтня КП «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало подачу теплоносія до закладів соціальної сфери відповідно до письмових заявок керівників. Станом на 16:10 теплоносій подано у 58 закладів з 107 (по ДНЗ – 48 із 50, по ЗОШ – три із 37, заклади охорони здоров’я – сім із 14).  

На підприємстві звертаються з проханням до споживачів - якщо помітили аварії на теплотрасах, пориви систем централізованого опалення чи гарячого водопостачання, слід негайно повідомляти в диспетчерську «Вінницяміськтеплоенерго», яка працює цілодобово, за номером за тел.: (0432) 43-34-95.

Макс Мельник

12 жовтня, 2021