Таланти з Вінниці продовжують підкорювати країну. Вінничанка пройшла у прямі ефіри «Голосу країни» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Таланти з Вінниці продовжують підкорювати країну. Вінничанка пройшла у прямі ефіри «Голосу країни» (ВІДЕО)

Початок 10 сезону "Голосу країни" ще раз довів, як багато талановитої молоді в нашій країнв. Не стала винятком й вінничанка Ольга Мельник - фіналістка проєкту 2014-го. Під час відбору її «залишили на десерт», як потенційно найбільш яскраву виконавицю. Тоді за підсумками виступу судді назвали Олю претенденткою на перемогу.

Початок 10 сезону "Голосу країни" ще раз довів, як багато талановитої молоді в нашій країні. Не стала винятком й вінничанка Ольга Мельник - фіналістка проєкту 2014-го. Під час відбору її «залишили на десерт», як потенційно найбільш яскраву виконавицю. Тоді за підсумками виступу судді назвали Олю претенденткою на перемогу.

Вчора, 12 квітня, на каналі «1+1» проходив етап «Нокаути» 10-го сезону вокального шоу «Голос країни». У цій частині конкурсу за потрапляння в прямі ефіри (чвертьфінал) змагалася 24-річна співачка з Вінниці Ольга Мельник, що тренується у команді Тіни Кароль. Наставниця обрала підопічній для виступу всесвітній хіт Rag'n'Bone Man «Human». Після виступу Кароль не змогла стримати сліз.

Як сказала Ольга у своїй відеопрезентації:

«Я - зірка четвертого сезону «Голосу країни», і тоді я отримала третє місце. Цього сезону я хочу, щоб Тіна Кароль перемогла саме зі мною. Сьогодні я представляю молодих виконавців, які знають, чого хочуть. Я хочу, щоб про мене дізналося більше людей. Щоб ви розуміли, що в житті можливо все».

Члені журі назвали її виступ найкращим.

«Ви були нерухомою. Можна і не бігати по тій сцені, але взяти і схопити все у свої руки. І вам це вдалося. Клас!», - зазначила Настя Каменських.

Ольга Мельник зізналася, що не очікувала посісти перше крісло: «Дівчата дуже технічні у вокалі, але я емоційніша».