Такого Вінниця ще не бачила! Чим здивує у п’ятницю Фестиваль аніме і K-pop?

Новини Вінниці / Такого Вінниця ще не бачила! Чим здивує у п’ятницю Фестиваль аніме і K-pop?

Тоді не пропустіть у п’ятницю яскравий Фестиваль аніме і K-pop, що вперше у рамках всеукраїнського туру пройде у Вінниці! Початок 6 серпня о 19:00 у PIROGOV SKY – просто неба у музеї-садибі Пирогова. Вікових обмежень немає, а цікавих подій стільки, що ніхто не засумує!

Ви або ваші діти люблять аніме?

Тоді не пропустіть у п’ятницю яскравий Фестиваль аніме і K-pop, що вперше у рамках всеукраїнського туру пройде у Вінниці!

Початок 6 серпня о 19:00 у PIROGOV SKY – просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Вікових обмежень немає, а цікавих подій стільки, що ніхто не засумує!

У програмі фестивалю:

* концерти запрошених зірок: Nika Lenina (Україна), Baur Karbon (Казахстан), SANA (Японія);

* фотозона з персонажами найвідоміших аніме, ігор і улюбленими K-Pop-ідолами у повний зріст;

* розважальна програма з іграми і конкурсами;

* вокальні і танцювальні виступи, косплей-дефіле;

* аніме та k-pop-ярмарок.

- Summer Anime & K-pop Fest - це фестиваль для шанувальників японської анімації і корейської поп-музики, який цього року проходить у 25 найбільших містах України. І, на щастя, у Вінниці! Якщо ви захоплюєтесь поп-культурами Азії - цей івент точно для вас! – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Буде дуже цікаво і захоплююче! Адже на фестивалі ви зможете опинитись у колі однодумців і знайти нових друзів. Яскраві косплеєри, улюблені герої, креативні фотозони та різноманітна розважальна програма! А ще - живі виступи, ігри, конкурси, чудовий настрій! Чарівний світ японської анімації та музики чекає на всіх!

Найгарячішими подіями фестивалю стануть концерти спеціальних запрошених зірок.

Україну на фестивалі представить Nikа Leninа - популярна Ютуб-блогерка, чий голос на 100 % упізнають всі поціновувачі японської анімації.

Nika Lenina (справжнє ім’я - Альона Кокоріна) вже багато років займається професійною озвучкою аніме і записала величезну кількість російсько- і україномовних каверів на найпопулярніші японські пісні. Крім того випускає власні авторські треки і яскраві ігрові ролики.

- Її виступу всі завжди чекають із великим нетерпінням, навіть якщо Nika Lenina виступає у самому кінці заходу,- зазначають організатори.

Із закордонних зірок у Вінниці виступить Baur Karbon із Казахстану.

Якщо ви сидите у TikTok, напевно, вже не раз натикалися на його кавери у рекомендаціях.

У його репертуарі досить багато кей-поп та аніме каверів, і не тільки!

Виступ Baur Karbon буде особливо ніжним і атмосферним та додасть додаткових фарб фестивалю.

Також 6 серпня Вінниця почує японського співака та гітариста SANA, який вже не раз гастролював в Україні і настільки любить українську публіку, що навіть у нинішні часи, коли артистів з Азії досить важко витягнути до нас, одразу погодився приїхати.

SANA відомий як сольний виконавець і гітарист віжуал-кей групи Kain, а також по спільній роботі з популярними японськими сейю (ті, хто озвучує аніме) і виконавцями, такими як Satsuki (ex-rentrer en soi), Kazuki Yao (сейю в One Piece, Gundam), Hiroaki Takahashi (сейю в Prince of Tennis, Gashbell).

- SANA – дуже харизматичний артист, який відмінно вміє завести юрбу і перетворити сумний будень на веселе свято!- розповідають організатори. - Тож готуйтеся до потужного качу і вже починайте розігрівати свої голосові зв'язки! Будемо разом кричати SANA-sama і відповідати на запитання: «Where is my Honey?»

Щоб найпершими роздивитися все найцікавіше на Summer Anime & K-Pop Fest у Вінниці, можна прийти на півгодини раніше – у п’ятницю територіяPIROGOV SKY буде відкрита з 18.30.

Квитки на фестиваль коштують від 200 до 400 гривень.

Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.uaі https://afisha.vn.ua, а також у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

5 серпня, 2021