Синоптики завіряють у тому, що на Вінниччині постійно сніжитиме, а морози змінить «новорічна» відлига

Новини Вінниці / Синоптики завіряють у тому, що на Вінниччині постійно сніжитиме, а морози змінить «новорічна» відлига

Вінничани лише почали звикати до морозів, як синоптики пробують розчаровувати прогнозом погоди на найближчий час. Вони обіцяють незначне потепління. Відлига не означає, що повертаються осінні температури. Проте майже постійно до кінця року та на початку наступного сніжитиме.

Так, за даними Укргідрометцентру, найближчими днями вдень та вночі очікується близько нуля. Хоча іноді нічна температура буде менш комфортною – до – 6 градусів. Можливий як «сухий» сніг, так і мокрий. Отже, ожеледиця стане звичайним явищем.

Портал Sinoptik передбачає морозну погоду. За його прогнозом, вночі і надалі буде доволі прохолодно – до – 9 градусів. Вдень завтра, 25 грудня, очікується до +2 градусів і сніг, ва потім зберігатиметься виключно «мінусова» температура, а також майже щодня сніжитиме.

За прогнозами Gismeteo, до +3 градусів очікується вдень 24 і 25 грудня. Далі морози будуть незначними, проте триматимуться до 31 грудня. Перед Новим роком та 1 січня можна буде згадати про дощ. Портал обіцяє опади. З 2 січня, зважаючи на незначне зниження температури, вже сніжитиме.  

   

Олег Верлан

24 грудня, 2021