Синоптики попереджають про дощі та зниження температури повітря на Вінниччині

Новини Вінниці / Синоптики попереджають про дощі та зниження температури повітря на Вінниччині

Незабаром на Вінниччині прогнозують грози. Разом з тим, поступово знижуватиметься температура повітря, і на початку наступного тижня відчуватиметься справжня осінь.

Як зазначають в Укргідрометцентрі, з 17 вересня комфортніше відчуватимуть себе ті, хто полюбляє дощі. Протягом двох діб обіцяють високу ймовірність гроз. Також стане проходніше. З неділі дощі будуть не тривалими, а у понеділок температура повітря знизиться до 12-14 градусів через північно-західний вітер.

Портал Sinoptik надає менш оптимістичний прогноз. За його даними, грози у Вінниці можливі навіть у четвер, 16 вересня. Триватимуть дощі протягом кількох діб. Якщо на вихідні ще буде відносно тепло (+17), то у понеділок слід очікувати +9 градусів. Зберігатиметься хмарність і протягом майже усього наступного тижня.

 Про поступове зниження температури – з 22 до 8 градусів - та дощі на вихідні вказується і у прогнозі порталу Gismeteo. Натомість найвища вірогідність опадів припадає на суботу. З вівторка вони не очікуються. Потепління слід очікувати лише під кінець наступного тижня.

Олеся Рудницька

16 вересня, 2021