Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців Вінниччині

Новини Вінниці / Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців Вінниччині

Працівники ДБР за сприяння СБУ викрили старшого держінспектора відділу контролю на автомобільному транспорті Укртрансбезпеки.

Він вимагав гроші від керівників підприємств за безперешкодні перевезення товарів та обіцяв "заплющувати очі" на порушення.

Чиновник погрожував додатковими перевірками та проблемами у разі відмови від хабара. Він оцінював свою лояльність у 10-20 тисяч гривень щомісяця за один вантажний автомобіль, складаючи базу даних для уникнення перевірок.

25 лютого 2024 року правоохоронці затримали чиновника під час чергової оплати від підприємця. Він підозрюється у незаконному доході в розмірі щонайменше 200 тисяч гривень щомісяця.

Новини Вінниці / Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців ВінниччиніНовини Вінниці / Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців ВінниччиніНовини Вінниці / Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців ВінниччиніНовини Вінниці / Силовики затримали інспектора транспортного контролю за вимагання хабарів від підприємців Вінниччині