Своїх кандидатів у депутати Вінницької облради подали 10 партій. Одна - за п'ять хвилин до "дедлайну"

Новини Вінниці / Своїх кандидатів у депутати Вінницької облради подали 10 партій. Одна - за п'ять хвилин до "дедлайну"

24 вересня о 23:55 - за п'ять хвилин до закінчення терміну подання документів на реєстрацію кандидатів свій список принесли до Вінницької обласної виборчої комісії представники партії "Наш край". Передостанніми - о 23:32 документи подала обласна організація "Європейської Солідарності".

24 вересня о 23:55 - за п'ять хвилин до закінчення терміну подання документів на реєстрацію кандидатів - свій список принесли до Вінницької обласної виборчої комісії представники партії "Наш край". Передостанньою - о 23:32 документи подала обласна організація "Європейської Солідарності".

Раніше вже були подані і перевірялись документи на кандидатів у депутати облради від партій "Батьківщина", ОПЗЖ та Радикальної партії Олега Ляшка.

Таким чином, разом із п'ятьма партіями, кандидатів від яких уже зареєструвала обласна ТВК ввечері 24 вересня, за депутатські мандати у Вінницькій облраді змагатимуться 10 політичних сил.

В обласній виборчій комісії зазначають, що до них надходили повідомлення про проведення перевиборних конференцій ще від двох партій - "Свободи" та "Живіть у достатку". Але документів і списків кандидатів їхні представники так і не принесли.

Окрім того, до обласної комісії приніс документи для реєстрації себе кандидатом Сергій Щетинін. Щоправда, застави він не сплатив і назвав себе "самовисуванцем". Комісія документи прийняла, розгляне їх  і ухвалить рішення, виходячи з норм законодавства.       

Сергій Маламура

24 вересня, 2020