Святослав Вакарчук приїде в Вінницю відкривати місцевий штаб партії “Голос”

Новини Вінниці / Святослав Вакарчук приїде в Вінницю відкривати місцевий штаб партії “Голос”

В понеділок, 6 липня, Святослав Вакарчук у Вінниці презентує обласний осередок та регіональний штаб політичної партії “Голос”.

В понеділок, 6 липня, Святослав Вакарчук у Вінниці презентує обласний осередок та регіональний штаб політичної партії “Голос”.

У відкритті візьмуть участь: голова партії «Голос» Кіра Рудик, голова парламентської фракції «Голос» Сергій Рахманін та керівниця Вінницького осередку, народна депутатка Олександра Устінова. Зустріч відбудеться о 12.30 у приміщенні за адресою: Хмельницьке шосе, 4.

Основне завдання «Голосу» на місцевих виборах – привести до місцевих рад патріотичних, професійних і чесних людей, які готові боротися за якісні зміни в своєму місті.

На відкритті буде представлено частину команди вінницького осередку.

«Ми шукаємо людей, які готові змінювати місто та готові це робити разом з нами, – коментує народна депутатка від фракції «Голосу» – Олександра Устінова,  – Людей ціннісних, професійних та патріотичних. Будуть проводитися внутрішньопартійні праймеріз і разом з місцевим осередком ми будемо відбирати найкращих кандидатів, які підуть з нашою командою на місцеві вибори».

admin

3 липня, 2020