Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи

Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи

Чудове дитяче свято у день Святого Миколая пройшло біля ЖК «Андорра», що по вулиці Олега Антонова. На нього були запрошені юні мешканці військового містечка і мікрорайону Тяжилів, а також їхні батьки.

Святковий захід вже вкотре пройшов за підтримки депутата Вінницької міської ради Віктора Мацери. На нього завітали понад 500 дітей різного віку - від двох років і до підлітків. Всі без винятку отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, а також святкові надувні кульки.  

Цікавою виявилася концертно-розважальна програма. Запальна ведуча Людмила Кушнір запрошувала малечу брати участь у різноманітних конкурсах. Діти власними руками створювали новорічні іграшки, прикрашали ними ялинку. Особливо учасникам запам’яталися конкурс листів до Святого Миколая і лотерея із призами.  

Справжньою окрасою шоу стали новорічні пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю "Веселка" Малокрушлинецького будинку культури (Вінницький район).

Байдужим до свята ніхто не залишився! Радість, усмішка та щирість в дитячих очах вкотре переконали організаторів, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи  Новини Вінниці / Свято для юних мешканців Тяжилова: півтисячі дітей отримали подарунки і призи
admin

23 грудня, 2021