Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривень

Новини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривень

Наркокур'єр привіз з Дніпровщини до Вінниці наркотичний засіб та збув його частину на території Вінницького району.

Прокурори Вінницької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Дніпропетровської області.

Розслідуванням установлено, що обвинувачений на початку січня 2024 року на власному автомобілі перевіз з Дніпровщини до Вінниці наркотичний засіб канабіс та психотроп PVP (у народі відомий як дизайнерський), частину з якого збув шляхом розміщення «закладки» у лісосмузі на території Вінницького району.

Під час затримання, обвинувачений намагався уникнути відповідальності, пропонуючи працівникам поліції неправомірну вигоду у сумі 50 000 гривень.

Під час проведення обшуку в багажному відділенні та салоні автівки наркокур’єра вилучили понад 3 кг канабісу та майже 1 кг PVP. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить майже 2 млн грн.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

 

Новини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривеньНовини Вінниці / Судитимуть наркокур'єра за перевезення наркотиків майже на 2 мільйони гривень