Суддя з Вінниччини – «срібний призер» конкурсу до Вищого антикорупційного суду

Новини Вінниці / Суддя з Вінниччини – «срібний призер» конкурсу до Вищого антикорупційного суду

Суддя Шаргородського районного суду Вінниччини Ігор Строгий посів друге місце за кількістю балів у конкурсі на посади суддів у Вищому антикорупційному суді України. Він набрав 782,25 бала.

Суддя Шаргородського районного суду Вінниччини Ігор Строгий посів друге місце за кількістю балів у конкурсі на посади суддів у Вищому антикорупційному суді України. Він набрав 782,25 бала. Вища оцінка – 792 бали – тільки у судді з Харківщини Олени Танасевич.

Конкурс також пройшли суддя Жмеринського міськрайонного суду Ольга Саландяк (725,5 бала) та Лариса Задорожна, яка до літа 2017 року працювала суддею Теплицького райсуду Вінниччини, а потім подала заяву про відставку. Її конкурсна оцінка склала 71625 бала.

Нагадаємо, у середу, 6 березня, Вища кваліфікаційна комісія суддів оприлюднила список переможців конкурсу на посади суддів у Вищому антикорупційному суді України та його апеляційній палаті. Вони ще мають пройти співбесіду у Вищій раді правосуддя. Потім подання на призначення суддів спрямують Президенту, який матиме 30 днів на його розгляд.

Головне фото - зі сторінки Шаргородського районного суду

Сергій Маламура

8 березня, 2019