Суд виніс вирок злодіям, які пограбували ювелірний магазин у Немирові на Вінниччині

Новини Вінниці / Суд виніс вирок злодіям, які пограбували ювелірний магазин у Немирові на Вінниччині

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок у справі організованої злочинної групи, яка вчинила крадіжок загалом майже на 5 мільйонів гривень. Орудувала "банда" впродовж березня-серпня 2016 року на території Вінницької та Хмельницької областей. Більшість своєї "здобичі" - на 4,5 мільйона гривень - злодії винесли із ювелірних магазинів у Старокостянтинові на Хмельниччині та Немирові Вінницької області.

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок у справі організованої злочинної групи, яка вчинила крадіжок загалом майже на 5 мільйонів гривень. Орудувала "банда" впродовж березня-серпня 2016 року на території Вінницької та Хмельницької областей. Більшість своєї "здобичі" - на 4,5 мільйона гривень -  злодії винесли із ювелірних магазинів у Старокостянтинові на Хмельниччині та Немирові Вінницької області.  

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельниччини, до складу групи входило четверо осіб. Усі вони — із Одеської області. Організатором виступав раніше судимий депутат однієї із місцевих рад. Діяла група на території Вінницької та Хмельницької областей, а затримали їх поблизу райцентру Ярмолинці одразу після вчинення чергової крадіжки.

Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав членів ОЗГ винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Організатора угруповання засудили до 8 років 9 місяців позбавлення волі, двох його спільників — до 8 років 7 місяців та спільницю — до 5 років позбавлення волі. Окрім того, до засуджених застосовано додаткове покарання у вигляді конфіскації майна.