Суд виніс вирок одеситу-рецидивісту, що зірвав з вінничанки масивну золоту прикрасу

Новини Вінниці / Суд виніс вирок одеситу-рецидивісту, що зірвав з вінничанки масивну золоту прикрасу

Цей злочин житель Одеси скоїв наприкінці серпня минулого року у Вінниці.

Цей злочин житель Одеси скоїв наприкінці серпня минулого року у Вінниці. Серед дня на вулиці Київській він познайомився з молодою вінничанкою. Розповів їй, як його звати, щоправда, ім'я було вигадане. Та інше, що чоловіки зазвичай розповідають у схожих випадках. Утім, їх знайомство тривало лише кілька хвилин й закінчилося несподіваним для жінки чином. 

Виявилося, що цього 33-річного чоловіка не цікавили якісь романтичні бесіди й прогулянка з 24-річною симпатичною вінничанкою. Його увагу чи не одразу привернув масивний золотий ланцюжок з кулоном. Зірвавши з її шиї прикрасу, вартість її складала понад 11 тисяч гривень, зловмисник почав тікати.

Перехожі, на очах у яких був скоєний злочин, наздогнали грабіжника, скрутили його та викликали поліцію. Невдовзі слідчі встановили його особу. З'ясувалося, що цей одесит мав три судимості – за крадіжки та інші майнові злочини, за останній був покараний сьома роками ув'язнення...

Працівники відділу комунікації поліції Вінниччини повідомили, що 26 жовтня грудня 2018 року Вінницький міський суд, на підставі зібраних слідством доказів, визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 6 років.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Вінниці суд відправив за грати на шість років 25-річного жителя селища Стрижавка, який у травні цього року напав на 43-річну вінничанку – погрожуючи ножем, відібрав в неї гроші й телефон.
 

Юрій Ярмощук

3 листопада, 2018