Суд відпустив на поруки вінничанина, колишнього керівника ДФС Мирослава Продана і зобов’язав його носити електронний браслет

Новини Вінниці / Суд відпустив на поруки вінничанина, колишнього керівника ДФС Мирослава Продана і зобов’язав його носити електронний браслет

Солом’янський районний суд Києва обрав колишньому керівникові Державної фіскальної служби Мирославу Проданові запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. Відповідне рішення вніч на 4 грудня ухвалила суддя Ірина Усатова, це при тому, що судове засідання розпочали пообіді 3 грудня.

Солом’янський районний суд Києва обрав колишньому керівникові Державної фіскальної служби Мирославу Проданові запобіжний захід у вигляді взяття на поруки. Відповідне рішення вніч на 4 грудня ухвалила суддя Ірина Усатова, це при тому, що судове засідання розпочали пообіді 3 грудня.Про це повідомляє «Радіо Свобода».

При цьому Мирославу Проданові заборонили змінювати місце проживання, зобов’язали прибувати за кожної вимоги, повідомляти про зміну роботи чи місця перебування, здати на зберігання паспорт громадянина України та закордонний паспорт. Крім того, зобов’язали носити електронний браслет.

Поручителями колишнього посадовця погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до зали засідань.

Нагадаємо, колишнього в.о. голови ДФС України Мирослава Продана підозрюють у незаконному збагаченні. Сторона обвинувачення - Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд взяти Мирослава Продана під варту на 60 діб, з можливістю внесення застави у сумі 89 мільйонів гривень.