Студентці вінницької політехніки призначено стипендію імені Героїв Небесної Сотні

Новини Вінниці / Студентці вінницької політехніки призначено стипендію імені Героїв Небесної Сотні

Волонтерці, студентці ВНТУ призначено академічну стипендію імені Героїв Небесної Сотні. Дівчина є членом студентського самоврядування ВНТУ та старостою своєї групи, крім активної громадянської позиції має і наукові досягнення.

Волонтерці, студентці ВНТУ призначено академічну стипендію імені Героїв Небесної Сотні. Дівчина є членом студентського самоврядування ВНТУ та старостою своєї групи, крім активної громадянської позиції дівчина гарно вчиться, адже премія не присуджується тим, в кого є проблеми з навчанням.

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ.

Вероніка Ліміна, якій присуджена стипендія розповіла, що з 2018 року є волонтеркою Волонтерського центру ВНТУ імені Олександри Бурбело.

«Я допомагаю організовувати волонтерські поїздки у зону проведення бойових дій АТО/ООС, збирати волонтерську допомогу для поїздок. Своєю діяльністю я підтримую ідеали Революції Гідності та сприяю тому, щоб Україна була вільна від ворога – як зовнішнього, так і внутрішнього. Моя мотивація – вільна, незалежна, демократична Україна, без поліцейського свавілля. Я за мир, але не «на правах Росії», - повідомила Вероніка.

 

Марина Карабай

14 серпня, 2020