Страхування для відвідувачів країн Шенгенської угоди

Новини Вінниці / Страхування для відвідувачів країн Шенгенської угоди

Передбачити кожен фактор під час подорожі неможливо. І якщо з деякими неприємними ситуаціями цілком можна змиритися, то окремі випадки можуть нести загрозу майну або здоров'ю мандрівника. Саме тому варто звернути увагу на страхування подорожуючих в країни Шенгену. Наявність цього полісу допоможе вам впевненіше себе почувати, коли ви перебуваєте в іншій країні.

Передбачити кожен фактор під час подорожі неможливо. І якщо з деякими неприємними ситуаціями цілком можна змиритися, то окремі випадки можуть нести загрозу майну або здоров'ю мандрівника. Саме тому варто звернути увагу на страхування подорожуючих в країни Шенгену. Наявність цього полісу допоможе вам впевненіше себе почувати, коли ви перебуваєте в іншій країні. Дізнатися більше про послугу можна тут: https://www.pzu.com.ua/individual/travel/visa_centres.html.

Особливості страхового полісу

Загальновідомо, що медичні послуги в країнах Шенгенської угоди набагато дорожчі, ніж в Україні. Саме тому страхування для подорожуючих, хоч воно і не є обов’язковою вимогою для відвідин цих країн, все одно має попит серед багатьох людей.

Відшкодування за полісом відбувається у разі настання страхового випадку, передбаченого договором. Найчастіше це ситуації, які призводять до необхідності:

  • невідкладної медичної допомоги (зокрема й госпіталізації);
  • перевезення на батьківщину в разі хвороби (також членам родини відшкодовуються витрати на транспортування тіла, якщо стався летальний випадок);
  • іншій ситуації, яка була передбачена страховим договором.

Вартість страхування найчастіше залежить від кількості випадків, які воно покриває. Також на ціну впливає ціль поїздки. Це може бути: навчання, відпочинок, активне проведення часу, заняття спортом (зокрема зимовим), ділові зустрічі тощо.

Переваги оформлення в «ПЗУ Україна»

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» ‒ це одна із найбільших страховий компаній, які працюють на території нашої країни. Компанія пропонує низку різноманітних переваг, що роблять її послуги більш привабливими для клієнтів. До таких переваг варто віднести наступні:

  1. Страховий випадок у разі захворювання на Covid-19. Якщо ви захворіли на коронавірус під час поїздки, ви можете розраховувати на страхові виплати, які покривають медичні послуги та транспортування. Максимальна сума виплат ‒ 3000 євро.
  2. Повернення вартості консульського збору в разі не отримання візи. Якщо вам не видали дозвіл на в'їзд до іншої країни, страхова компанія «ПЗУ Україна» поверне витрачені кошти. Зокрема повертається й сума, що була витрачена на послуги візового центру.
  3. Електронний поліс. Для оформлення страхування для подорожуючих не обов'язково відвідувати офіс страхової компанії. Достатньо лише надати всю необхідну інформацію через інтернет, а сам договір буде надіслано поштою.

Страхова компанія «ПЗУ Україна» ‒ це надійний партнер, з яким подорожувати набагато вигідніше та зручніше.

admin

9 березня, 2023