Став відомий переможець тендеру на впровадження електронного квитка у Вінниці

Новини Вінниці / Став відомий переможець тендеру на впровадження електронного квитка у Вінниці

Чеська компанія - "Mikroelektronika" виграла тендер на поставку обладнання, необхідного для впровадження електронного квитка у вінницькому транспорті. Про це на сторінці у Facebook повідомило комунальне підприємство “Вінницякартсервіс”.

Чеська компанія "Mikroelektronika" виграла тендер на поставку обладнання, необхідного для впровадження електронного квитка у вінницькому транспорті. Про це на сторінці у Facebook повідомила комунальне підприємство “Вінницякартсервіс”.

Міжнародні тендерні процедури на визначення постачальника обладнання автоматизованої системи збору оплати за проїзд в громадському транспорті Вінниці тривали більше року. Їх учасниками стали понад 100 компаній з 17 країн світу.

"Саме "Mikroelektronika" надала найменшу цінову пропозицію, дотримуючись усіх інших умов тендерної документації, та була схвалена Європейським Банком Реконструкції та Розвитку. Наразі розпочато переговорний процес щодо підписання контракту з КП "Вінницякартсервіс", - йдеться у повідомлені.

Як розповіли NaПарижі у КП "Вінницякартсервіс", угоду планують підписати вже в березні. Тоді буде відома і остаточна сума поставки обладнання.

"Загальний  бюджет проекту був 8 мільйонів євро. В результаті тендеру було зекономлено не менше 2 мільйонів євро. Однак угоди ще не підписано, під час переговорів сподіваємося ціну ще зменшити", - наголосили у вінницькому комунальному підприємстві.

Для довідки: "Mikroelektronika" є однією з провідних європейський компаній в області автоматизованих систем оплати проїзду громадського транспорту. З моменту свого заснування - в 1991 році - вона має міцну позицію на внутрішньому і міжнародному ринку. З системами марки "Мікроелектроніка" можна зустрітися в більш ніж 110 містах, включаючи 23 столиці, в майже 40 країнах, перш за все, в Європі і Південній Америці.