Стартує фотоконкурс на кращу світлину-спогад святкової Вінниці

Новини Вінниці / Стартує фотоконкурс на кращу світлину-спогад святкової Вінниці

У Вінниці 19 грудня стартує фотоконкурс на кращу світлину-спогад святкового міста. Стати його учасниками можуть усі охочі. Триватиме фотоконкурс до 25 грудня на туристичних сторінках Visit Vinnytsia у Facebook та Instagram. За підсумками голосування буде обрано 10 переможців, які отримають у подарунок брендовані ялинкові прикраси Міста ідей.

Про це повідомляє Вінницький туристичний сайт.

Напередодні різдвяно-новорічних свят не лише діти, а й дорослі очікують на сюрпризи та дива. І цей настрій з’являється тоді, коли місто перетворюється на зимову казку – яскрава ілюмінація, гарно вбрані вітрини, неймовірно красива Головна міська ялинка. Цього року через зрозумілі для всіх причини свята будуть іншими. Але настрій створюють люди. Тому, щоб налаштуватися на святкову атмосферу, департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради запрошує всіх долучитися до фотоконкурсу, переможці якого отримають стильні сувеніри.

Умови участі у конкурсі дуже прості:

  1. Потрібно бути підписником сторінки Visit Vinnytsia.
  2. Профіль учасника має бути відкритим.
  3. Один учасник може надіслати на конкурс одне фото, зроблене власноруч.
  4. На світлині має бути різдвяно-новорічна Вінниця будь-якого року.

Вже з 19 грудня підписники у Facebook зможуть залишати свої фото під дописом про старт конкурсу, який триватиме до 26 грудня. П’ять світлин, які отримають найбільшу кількість лайків, автоматично стануть переможцями. А їхні автори отримають у подарунок брендовані прикраси для ялинки.

Також 5 новорічних сувенірів Міста ідей буде розіграно на сторінці Visit Vinnytsia в Instagram, де учасникам потрібно буде зробити сторіс зі своїм фото або допис та відмітити сторінку @visitvinnytsia. Світлини прийматимуться до 23:59 25 грудня. А вже наступного дня шляхом опитування буде визначено переможців.

Приєднуйтеся, створимо настрій новорічної магії затишної Вінниці разом!

Олеся Рудницька

12 грудня, 2022