Стали відомі подробиці зіткнення трьох легковиків на в'їзді у Вінницю

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці зіткнення трьох легковиків на в'їзді у Вінницю

Учора на Немировському шосе зіткнулися «Skoda Octavia», «ВАЗ 2109» й «ВАЗ-2110». Водій останнього автомобіля був п'яний, однак категорично відмовився пройти відповідний тест.

Учора на Немировському шосе зіткнулися «Skoda Octavia», «ВАЗ 2109» й «ВАЗ-2110». Водій останнього  автомобіля був п'яний, однак категорично відмовився пройти відповідний тест.

Відділ комунікації обласної поліції повідомив, що ДТП сталося близько 21:00. Правоохоронці з'ясували, що нетверезий водій «ВАЗ-2110» був без прав й техпаспорту. Рушаючи з місця, він мав би пересвідчитися, що нікому не завадить. Але не пересвідчився, внаслідок чого й сталося зіткнення його автомобіля з «Skoda Octavia».

Після того у «ВАЗ-2110» влетіла «дев'ятка», водій якої занадто швидко їхав й не дотримувався потрібного інтервалу між учасниками дорожнього руху.

Імовірно, що винними у цій ДТП у суді можуть визнати обох водіїв «ВАЗів». Працівники поліції на них склали протоколи за ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП). А водію «ВАЗ-2110» доведеться ще й відповідати за те, що керував автомобілем нетверезий та без документів.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

31 січня, 2018