Стали відомі подробиці загибелі жінки-велосипедистки на Калинівщині

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці загибелі жінки-велосипедистки на Калинівщині

Учора серед дня поблизу села Корделівка, що в Калинівському районі, загинула 63-річна жінка. Коли вона перетинала автодорогу, її збив автомобіль марки Dodge. Постраждала померла на місці ДТП.

Учора серед дня поблизу села Корделівка, що в Калинівському районі, загинула 63-річна жителька Вінницького району. Коли вона перетинала автодорогу, її збив автомобіль марки Dodge. Постраждала померла на місці ДТП.

Нині слідчі з'ясовують усі обставини цієї фатальної пригоди. Встановлено, що це трапилося близько другої години дня. У поліції зазначають, що водій згаданого авто, 37-річний вінничанин, був тверезий. Його авто наразі на штрафмайданчику.

«Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі», – зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, у жовтні цього року неподалік села Комарів, що у Вінницькому районі, велосипедиста, який також претинав дорогу, на смерть збив Volkswagen Passat.
 

 

Юрій Ярмощук

23 листопада, 2018