Спринтерські крадіжки: протягом кількох годин вінничанин двічі виніс товар із супермаркету

Новини Вінниці / Спринтерські крадіжки: протягом кількох годин вінничанин двічі виніс товар із супермаркету

Вінницькі правоохоронці 18 травня затримали 43-річного містянина, якого підозрюють у тому, що протягом кількох годин двічі обікрав супермаркет. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про крадіжку алкогольного напою та продуктів харчування з приміщення одного із супермаркетів обласного центру заявили в адміністрації торговельного закладу. 

Як з’ясувалось, відразу після вчинення злочину адміністратор магазину натиснула на тривожну кнопку сигналізації та зупинила крадія. На місце події прибули поліцейські територіального підрозділу поліції та працівники поліції охорони й затримали зловмисника.

Завдяки записам з камери відеоспостереження поліцейські встановили, що за декілька годин до вчинення крадіжки зловмисник викрав з цього ж торговельного закладу аналогічний товар. Частину викраденого поліцейські у правопорушника вилучили.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Макс Мельник

19 травня, 2022