Справу жмеринського ґвалтівника передали до суду

Новини Вінниці / Справу жмеринського ґвалтівника передали до суду

За процесуального керівництва ювенального прокурора Жмеринської окружної прокуратури слідчим до суду передано обвинувальний акт щодо 33-річного неодноразово судимого за насильницькі та майнові злочини чоловіка. Нині від підозрюється у зґвалтуванні 14-річної дівчини.

Нагадаємо, раніше NaПарижі писав, що 6 серпня співробітники на Вінниччині затримали чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 14-річної дівчини.

Кримінальне провадження розслідувалось за ч. 3 ст. 152 КК України.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, досудовим слідством установлено, що раніше судимий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував підвезти на скутері нібито знайому 14-річну дівчину з околиці в центр Жмеринки під час грози.

Дівчина погодилася. Скориставшись довірою неповнолітньої, зловмисник завіз її до дачного кооперативу та у будинку своєї знаймої, долаючи опір, зґвалтував.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Очікуватиме на вирок суду чоловік під вартою.

Макс Мельник

13 грудня, 2021