Справу підрядника, який ремонтував Київський міст у Вінниці, розглядатимуть у суді

Новини Вінниці / Справу підрядника, який ремонтував Київський міст у Вінниці, розглядатимуть у суді

До Вінницького господарського суду було направлено на розгляд спараву, яка стосується капітального ремонту Київського мосту у Вінниці.

До Вінницького господарського суду було направлено на розгляд справу, яка стосується капітального ремонту Київського мосту у Вінниці.

Як повідомив під час презентації «Антикорупційної карти ремонтів» заступник голови міської ради Сергій Тимощук, господарський суд розглядатиме справу, пов’язану з ремонтом Київського мосту. Відомо, що на момент проведення робіт вартість їх виконання суттєво зростала у декілька разів.

Посадовець також додав:

«Департамент капітального будівництва подав до суду заяву на підрядника, який виконував ремонтні роботи на мосту. Зараз цю справу розглядають в господарському суді. Суд має встановити, чи були допущені ті чи інші порушення. Якщо їх буде доведено, то суд винесе відповідну постанову.

Також Вінницькою міською радою було замовлено проведення ряду експертиз, які повинні визначити, чи не завищили вартість ремонту Київського мосту».

Нагадаємо, ремонт Київського мосту розпочався ще в березні 2017 року. Реконструкцію виконувало ТОВ «МСУ-2», в 2016 році, як з переможцем тендеру, з підприємством уклали угоду на 56,4 млн. грн. Однак до кінця ремонту вартість ремонту об'єкту перевищила 70 мільйонів гривень.

Ірина Заіковата

20 червня, 2019