Спорткомплексу поки не буде, але харчоблок відремонтують: у Вінницькій міськраді відповіли на петицію про спортивну залу в ЗОШ №19

Новини Вінниці / Спорткомплексу поки не буде, але харчоблок відремонтують: у Вінницькій міськраді відповіли на петицію про спортивну залу в ЗОШ №19

У Вінницькій міськраді сьогодні, 8 квітня, відповіли на петицію про спорудження сучасного спорткомплексу або ж спортивної зали на території ЗОШ №19.

У Вінницькій міськраді сьогодні, 8 квітня, відповіли на петицію про спорудження сучасного спорткомплексу або ж спортивної зали на території ЗОШ №19.

У відповіді, підписаній заступником Вінницького міського голови Галиною Якубович, констатується, що Програма капітального будівництва на 2020 рік уже сформована, й видатків на будівництво спортивної зали у ЗОШ №19 там не передбачено.

"Крім того, відповідно до чинного законодавства, видаткам капітального характеру передує розробка проектно-кошторисної документації та отримання дозвільної документації на виконання робіт. Також повідомляємо, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, тимчасово призупинене фінансування будівництва об’єктів, крім тих об’єктів, будівництво яких вже розпочато", - зазначається у відповіді на петицію.

Водночас у міській раді ініціаторам та підписантам петиції повідомили ці гарні новини: хоча доля спортивної зали поки "примарна", харчоблок у школі суттєво оновлять:  

"На даний час розробляється проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт харчоблоку комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19 Вінницької міської ради» для забезпечення комфортного харчування учнів та персоналу закладу", - повідомляють у міській раді.

Щоправда, конкретних термінів ремонту чиновники поки не називають.

Сергій Маламура

8 квітня, 2020