Співатиме не лише українською, а й румунською! Чим у неділю Іво Бобул здивує Вінницю?

Новини Вінниці / Співатиме не лише українською, а й румунською! Чим у неділю Іво Бобул здивує Вінницю?

У неділю легендарний народний артист України Іво Бобул чекає всіх вінничан на великому сольному концерті, який 13 лютого о 20.00 розпочнеться у Будинку офіцерів!

Улюбленець жінок заспіває всі найгарніші пісні, які по праву визнані золотими хітами естради й торкаються найтонших струн душі кожного глядача: «Душі криниця», «Місячне колесо», «Берег любові», «А липи цвітуть», «Все золото світу», «Якщо любиш – кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина»…

Будучи понад чверть століття на сцені, власник унікального голосу Іво Бобул має у репертуарі більше 200 пісень! Як естрадних, народних, так і перлини світової класики, пристрасні рок-балади і романси.

Тож окремим сюрпризом для глядачів стануть пісні румунською і англійською мовами!

- Цей концерт буде неймовірно душевним і яскравим! Разом з Іво Бобулом 13 лютого у Будинку офіцерів  вінничани з найперших хвилин поринуть у атмосферу романтики та краси Її Величності Пісні, щирого спілкування і енергетики, яка нікого не залишить байдужим! - гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Іво Бобул – народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу! Важко знайти в Україні людину, яка б не чула його пісні.

Досвідчений музикант-легенда, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, - таким Іво Бобула знають тисячі шанувальників.

Іво Бобулу аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Португалії, США, Канади та багатьох інших.

У свої 68 років Маестро не втомлюється записувати нові пісні! Щороку Іво Бобул презентує концертні програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, цікаві дуети й несподівані кавер-версії світових хітів, які так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто інший.

- Пісні слід відчувати внутрішньо, тоді вони звучатимуть повносило, оригінально, неповторно, - ділиться секретом Іво Бобул. - За чотири з половиною десятиріччя я навчився відчувати, де справжня пісня.

Не пропустіть у неділю, 13 лютого, о 20.00 у Будинку офіцерів великий сольний концерт Іво Бобула у Вінниці! Вас чекають дві години насолоди улюбленими піснями, неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук і чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі!

Квитки на концерт коштують від 220 до 460 гривень.

Купуйте квитки на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки вас чекають у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

admin

12 лютого, 2022