Співачка з Вінниччини, яка має двох правнуків, стала заслуженою артисткою естрадного мистецтва

Новини Вінниці / Співачка з Вінниччини, яка має двох правнуків, стала заслуженою артисткою естрадного мистецтва

Співачка Нелла Літвінова, з міста Козятин, що на Вінниччині стала «Заслуженою артисткою естрадного мистецтва». Визнання артистка отримала в доволі поважному віці. Скільки пані Неллі років писати не будемо, зазначимо, що у неї вже є двоє правнуків. Жінка має власний паблік в соціальній мережі, тож оформлення «паперів» відбулося саме через Facebook.

Співачка Нелла Літвінова з міста Козятин, що на Вінниччині, стала «Заслуженою артисткою естрадного мистецтва». Визнання артистка отримала в доволі поважному віці. Скільки пані Неллі років писати не будемо, зазначимо, що у неї вже є двоє правнуків. Жінка має власний паблік в соціальній мережі, тож оформлення «паперів» відбулося саме через Facebook.

Співачка пройшла доволі тернистий життєвий шлях, в 19 років вона виступала у столичному палаці «Україна», тож кар‘єра дівчини мала йти у гору. Хвороба матері змусила козятинчанку повернутися додому, тож на 20 років головним майданчиком для її виступів стала сцена будинку культури та виступи під час міських свят.

З появою талант-шоу Нелла стала зіркою телебачення. Вона виходила на сцену шоу «Х-фактор», «Україна має таланти», «Народна зірка», «Караоке для дорослих», в якому дійшла до фіналу.

У квітні цього року Нелла Літвінова отримала почесне звання «Заслужена артистка естрадного мистецтва України». Нагороду вручила їй Асоціація діячів естрадного мистецтва України за заслуги у галузі мистецтва.

«Мені написали у Facebook, щоб я дала їм коротку характеристику своєї мистецької діяльності. Я коротко написала: звідки я починала, де співала, де брала участь. А потім мені подзвонили, що мене затвердили на нагороду. Це було несподівано», - розповідає співачка.

Після закінчення карантину Нелла планує дати благодійний сольний концерт, а на зібрані кошти закупити медикаменти і передати воїнам в зоні АТО/ООС.

Зазначимо, «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» — одне з творчих об'єднань професійних діячів музичного мистецтва. Творча спілка об'єднує в обласних відділеннях усіх міст і районів України більше двох тисяч професійних діячів естради та цирку.

Марина Карабай

25 травня, 2020