Спір навколо труби: у Вінниці облтеплоенерго передадуть санаторну власність

Новини Вінниці / Спір навколо труби: у Вінниці облтеплоенерго передадуть санаторну власність

Депутати планують передати 237 метрів тепломережі з балансу санаторію на баланс КП «Вінницяоблтеплоенерго».

Депутати планують передати 237 метрів тепломережі з балансу санаторію на баланс КП «Вінницяоблтеплоенерго».  Про це йдеться на сайті Вінницької обласної ради.

«Вилучити з балансу комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний дитячий кардіоревматологічний санаторій Вінницької обласної Ради» теплову мережу протяжністю 237 м (діаметрами труб 89-105 м, 57-132 м), 1983 року введення в експлуатацію, інвентарний номер 1090001, первісною вартістю 10 000,00 грн., залишковою вартістю 500,00 грн., що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області та передати його комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго», закріпивши на праві господарського відання", - йдеться в інформації.

Працівники санаторію сподівюаться, що коли трубу передадуть енергетикам, вони зможуть зробити ремонт та налагодити теплопостачання до закладу. Нині, два підприємства, які мають спільного власника - територіальноу громаду Вінницької області -  не можуть домовитись про ремонт труби.