Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)

Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)

Сьогодні, 4 січня, Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку отримав новий спеціальний автобус ATAMAN. Як повідомляє пресслужба Вінницької ОДА, сконструйований автобус на базі агрегатів ISUZU з урахуванням світових правил та вимог. Транспортний засіб відповідає екологічному стандарту EURO – 5, а також вимогам для перевезення осіб з інвалідністю, має кондиціонер та систему обігріву для комфортного транспортування пасажирів тощо.

Сьогодні, 4 січня, Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку отримав новий спеціальний автобус ATAMAN. Як повідомляє пресслужба Вінницької ОДА, сконструйований він на базі агрегатів ISUZU з урахуванням світових правил та вимог. Транспортний засіб відповідає екологічному стандарту EURO – 5, а також вимогам для перевезення осіб з інвалідністю, має кондиціонер та систему обігріву для комфортного транспортування пасажирів тощо.

Автобус пансіонату вручили під час відвідин закладу головою Вінницької ОДА Владиславом Скальським та його заступницею Наталею Заболотною. Для посадовців провели екскурсію закладом та розповіли про нові напрями в його роботі. А голова ОДА, навіть перевірив, наскільки зручними є сидіння в новому автобусі.

«На сьогодні у нас сформована потужна медична команда як у геріатричному відділенні, так і у Вороновицькій філії. Загалом, у пансіонаті проживає 409 осіб: 208 – у геріатричному відділенні (162 з них мають інвалідність) та 201 мешканець з інвалідністю у Вороновицькій філії. Крім проведення реабілітації та оздоровчих процедур, в пансіонаті також забезпечено роботу гуртків за інтересами з урахуванням вікової категорії», - розповів директор пансіонату Сергій Якубовський.

Наразі в закладі облаштовані кімнати для занять із соціально-побутової та психологічної реабілітації, необхідним устаткуванням оснащені кабінети з фізичної реабілітації. Для мешканців пансіонату відкрили також соляну кімнату, де можна проводити галотерапію. Є також всі умови для проведення ароматерапії, яка є ефективним методом лікування.

Фото Вінницької ОДА

Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)Новини Вінниці / Спеціальний автобус отримав Вінницький обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та людей похилого віку (ФОТО)