Солдату з Вінниччини потрібна допомога: у хлопця діагностували рак

Новини Вінниці / Солдату з Вінниччини потрібна допомога: у хлопця діагностували рак

Владислав Гедз — старший солдат військової частини 3028, що на Вінниччині, потребує тремінової допомоги. Військовому двадцять один рік, та він вже тричі проходив службу в зоні проведення операцій Об’єднаних сил.

Владислав Гедз — старший солдат військової частини 3028, що на Вінниччині, потребує тремінової допомоги. Військовому двадцять один рік, та він вже тричі проходив службу в зоні проведення операцій Об’єднаних сил.

Владислав Гедз захищає цілісність нашої країни, наш спокій, а нині юнак потребує нашої допомоги та підтримки. У військовослужбовця діагностували страшну хворобу — рак щитовидної залози. Йому потрібна термінова операція, яку запланували на 3 лютого.

Мама  захисника просить про допомогу.

«Ми опинилися у скрутній ситуації. Важко хвора моя мама та брат, яким щомісяця на лікування витрачаємо десятки тисяч. Нашою опорою та допомогою був Владислав, а тепер і йому потрібна допомога», - говорить  Олена Гедз. 

Охочі допомогти Владиславу Гедзу можуть перерахувати кошти на розрахункову картку Приватбанку 5168 7427 2341 2684 Гедз Владислав Сергійович.

Фото Калиівка.Сity

Марина Карабай

28 січня, 2020