Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні у Вінниці в останню путь проводжали заслуженого журналіста України Дмитра Педорука. На церемонію прощання, що відбулась у залі телерадіокомпанії на Театральній, 15, несли вінки та квіти колишні колеги, друзі, вінничани, які знали й шанували Дмитра Григоровича.

Сьогодні у Вінниці в останню путь проводжали заслуженого журналіста України Дмитра Педорука. На церемонію прощання, що відбулась у залі телерадіокомпанії на Театральній, 15, несли вінки та квіти колишні колеги, друзі, вінничани, які знали й шанували Дмитра Григоровича.

Багато років Дмитро Педорук був головним редактором Вінницького обласного радіо. Колеги згадують його як професійного, людяного, щирого.

«Дмитро Григорович – почесний вінничанин, це його край, тут його серце і все своє життя, обравши професію журналіста, він писав про цих людей про історію цього міста, цього краю, - говорить колишня радіожурналістка Наталя Шмельова. - Він залишиться у нашій пам’яті, пам’яті всіх, хто його знав, як людина, щира, добра, відверта, принципова. Прекрасний керівник, чудовий батько, дідусь. Усе його життя сповнене змістом.

Надзвичайну працелюбність Дмитра Педорука згадує відома дикторка Вінницького обласного радіо Неоніла Геркалюк:

«Він був чудовим керівником: професійним і з гумором. Настільки працьовитий, що коли я останньою йшла з роботи, він ще залишався. Приходила я на роботу раніше всіх – на ранковий ефір, а він уже був на роботі. Ми його дуже любили. Світла йому пам’ять».  

Нагадаємо, Дмитро Педорук помер 10 квітня. У травні йому мало виповнитись 82 роки.

Він стояв біля витоків вінницького КВН, близько 35 років керував обласним радіо, був одним із засновників радіо «Місто над Бугом» і першим представником Нацради з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області. Крім того, Дмитро Педорук був депутатом Вінницької міськради 6 скликань, а також членом Президії обласної ради ветеранів.

Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Сьогодні у Вінниці прощалися із заслуженим журналістом України Дмитром Педоруком (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

12 квітня, 2019