Смертельна пригода: мешканця Тиврівщини збив Mercedes Sprinter (ФОТО)

Новини Вінниці / Смертельна пригода: мешканця Тиврівщини збив Mercedes Sprinter (ФОТО)

Обставини цієї смертельної дорожньої пригоди допоможе з'ясувати низка експертиз. Вже встановлено, що автомобіль Mercedes Sprinter збив 31-річного мешканця селища Сутиски учора близько п'ятої години дня. Сталося це на території згаданого населеного пункту. Потерплий нібито раптово вийшов на дорогу, через що водій не встиг зупинитися. Так це чи ні – нині з'ясовують слідчі. Постраждалий подолянин отримав важкі травми й помер на місці пригоди. З оприлюднених правоохоронцями фотографій з місця ДТП видно, що у автомобіля деформований бампер, а на дорозі лежить взуття загиблого. Тож удар був дуже сильний.

Обставини цієї смертельної дорожньої пригоди допоможе з'ясувати низка експертиз. Вже встановлено, що автомобіль Mercedes Sprinter збив 31-річного мешканця селища Сутиски учора близько п'ятої години дня. Сталося це на території згаданого населеного пункту. Потерплий нібито раптово вийшов на дорогу, через що водій не встиг зупинитися. Так це чи ні – нині з'ясовують слідчі.

Постраждалий подолянин отримав важкі травми й помер на місці пригоди. З оприлюднених правоохоронцями фотографій з місця ДТП видно, що у автомобіля деформований бампер, а на дорозі лежить взуття загиблого. Тож удар був дуже сильний. 

Авто перебуває на арештмайданчику. Якщо у суді визнають, що винен водій, то йому загрожує до 8 років ув'язнення.

«Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого)», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині у моторошній ДТП загинула дівчинка. Лобове скло авто, в якому вона їхала, протаранила дерев’яна балка з вантажівки.
 

Юрій Ярмощук

5 грудня, 2018