«Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)

Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)

У Вінниці, під час пожежі в мікрорайоні Вишенька, пожежники врятували трьох людей з 4-х кімнатної квартири. На жаль власника помешкання врятувати не вдалось. Чоловік загинув

У Вінниці, під час пожежі в мікрорайоні Вишенька, врятовано трьох людей з 4-х кімнатної квартири. На жаль власника помешкання врятувати не вдалось. Чоловік загинув.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, 16 лютого о 23:33 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул.Келецькій, 60 у Вінниці.

Прибувши на місце виклику, рятувальники трьох підрозділів обласного центру, а саме: ДПРЧ-1, ДПРЧ-4, а також відділення НПРЧ ВПУ ЛДУБЖД, з’ясували, що загоряння виникло в чотирьохкімнатній квартирі на 4 поверсі. Площа пожежі становила близько 20 кв.м.

Пожежникам вдалось врятувати трьох людей, зокрема жінку та її 17-річну доньку. Їх з п’ятого поверху будинку, бійці ДСНС зняли за допомогою автодрабини. Ще одного чоловіка (квартиранта погорільців) врятовано сходами. Також було евакуйовано ще шестеро мешканців під’їзду.

Під час розвідки квартири, в якій сталося загоряння, на підлозі в коридорі, рятувальники виявили чоловіка без ознак життя. Як було встановлено, загиблим є 65-річний власник помешкання.

Також на місце події було залучено три бригади екстреної медичної допомоги, одною з яких до обласної дитячої лікарні була госпіталізована врятована бійцями ДСНС 17-річна дівчина.

Пожежу вдалось локалізувати о 23:45, ліквідувати о 23:53.

Ймовірна причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Відомо, що до ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)Новини Вінниці / «Смертельна» пожежа у Вінниці. Вогонь забрав життя власника квартири (ФОТО)
Ірина Заіковата

17 лютого, 2020